„ARP”: există o Românie Tainică

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

IDEI ŞI INIŢIATIVE RECENTE – „Cartea la distanţă“ şi „Biblioteca on-line“

Posted by ARP pe august 18, 2007

“BIBLIOTECA ON-LINE” este un proiect initiat de Artur Silvestri si sustinut de ARP – Asociatia Romana pentru Patrimoniu, care  cuprinde acum trei pagini web si in va cuprinde in viitor un numar mai mare de situri continand  sute de carti, editate-unele- de editurile ARP sau oferite gratuit, altele, de autori ori de alti editori. Cei care doresc sa doneze carti pentru BIBLIOTECA ON-LINE pot scrie la adresa de e-mail: arp.contact@gmail.com sau cartealadistanta@gmail.com.
_____________________________
BIBLIOTECILE GRATUITE ON-LINE, CREATE DE ARP, SUNT URMATOARELE:

BIBLIOTECA ON-LINE >>> click aici >>>
CARTILE LUI ARTUR SILVESTRI >>> click aici >>>
DE LA AUTOR LA CITITOR >>> click aici >>>
____________________________________
Începând cu data de 1 Iulie 2006, ARP – ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU a înfiinţat serviciul de distribuţie electronică de carte INTERMUNDUS MESAGER. Prin acesta, se puteau comanda cărţi apărute la editurile Carpathia Press, Kogaion Editions şi Intermundus, patronate de
ARP şi de Asociaţia Scriitorilor Creştini din România dar şi alte volume, puse la dispoziţie în regim de gratuitate de edituri sau autori. La început, pe lista cărţilor disponibile se găseau circa 100 de titluri care s-au completat pe parcurs, dar, din păcate, în procent nesemnificativ. Datorită numeroaselor cereri primite de serviciul CARTEA LA DISTANŢĂ, expediţia gratuită a cărţilor solicitate de către românii de pretutindeni s-a făcut cu dificultate, uneori cu întârziere. În plus, modul de expediţie a fost uneori deficitar sau recepţia s-a aflat în suferinţă. Din aceste motive – dar şi pentru a uşura munca funcţionarilor ARP care s-au confruntat uneori cu cereri greu de satisfăcut – am decis să extindem şi să simplificăm activitatea de donaţie de carte în format electronic prin înfiinţarea BIBLIOTECII ON-LINE pentru românii de pretutindeni. Acest serviciu (inclusiv volumele) este GRATUIT. Volumele sunt disponibile în format PDF şi se pot citi şi descărca fără nici o plată din “rafturile” imaginare ale acestei Biblioteci.
_____________________________________________________________________
In imaginea de sus : coperta cartii ” Fragmente din vremea persecutiilor” de Alexandru Nemoianu ( distins cu un Premiu de excelenta ARP, in anul 2005 ) , una din cele mai citite carti din BIBLIOTECA ON-LINE ; in imaginea de jos, scriitorul Ion Pachia Tatomirescu( de asemenea-premiat ARP ) , unul din cei mai statornici donatori ai volumelor proprii, pentru BIBLIOTECA ON-LINE . Autori catre cititori.

Sorry, the comment form is closed at this time.