„ARP”: există o Românie Tainică

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

-„Analize şi Fapte”

 

Pentru a citi revista apăsaţi aici: >>>>> Revista „Analize şi fapte”
_______________________________________________________
ANALIZE ŞI FAPTE este o publicatie electronica difuzata sub forma de revista si de buletin e-mail; un proiect independent, gratuit si non-comercial, care isi propune sa promoveze dezbaterea si circulatia libera de idei culturale, intemeiate pe competenta, pragmatism si solidaritate intelectuala. In acelasi timp, ANALIZE ŞI FAPTE va sta la dispozitie si va difuza gratuit-orice comunicat ne veti trimite, informatie sau scurt comentariu pe teme de interes larg (inclusiv cercetari, studii si realizari ale Dumneavoastra pe care considerati ca merita sa fie cunoscute). Orice comentariu, punct de vedere si opinie in tematica publicata (sau in domenii apropiate) vor fi primite intotdeauna cu cel mai mare interes. Preluarea informatiilor, analizelor si comentariilor distribuite de ARP si publicarea acestora este gratuita, cu conditia mentionarii sursei ARP NEWS.

_________________________________
ARP – ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU Fondata 2004 Adresa postala: str. Ciprian Porumbescu nr.10, Bucuresti, cod 010652 tel. 0040/21/317.01.10 e-mail: patrimonium.ro@gmail.com Serviciul ANALIZE SI FAPTE: Redactia (corespondenta generala): arp.contact@gmail.com ANALIZE SI FAPTE apare prin grija unui comitet redactional care cuprinde peste 15 personalitati ale culturii romanesti din toata lumea.

 ________________________________
COLABORARI – Colaborarea la revista on-line ANALIZE SI FAPTE este deschisa oricarei organizatii,societati si persoane care doreste sa puna in circulatie o stire considerata de interes larg ori doreste sa faca mai cunoscuta o opinie sau o atitudine de folos cetatenesc. * Expeditia textelor se poate face la adresa de e-mail arp.contact@gmail.com * Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial”, la marimea de 12 pixeli. La aceiasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite,si vor fi studiate atent,orice semnalari privind fapte,personalitati si situatii mai putin mediatizate , privind tematica de precadere a revistei. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat,colaborarea este onorifica. Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect . Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei .

 

________________________
Revista ” ANALIZE SI FAPTE ” numara intre colaboratorii ei nume importante ale culturii romanesti de azi , scriitori , istorici , sociologi , jurnalisti , teologi , promotori culturali din Romania si Basarabia,Franta , Germania ,Australia ,Belgia , Danemarca , SUA , Italia , Spania , Brazilia , Canada , Suedia , Serbia , Olanda , Anglia , Slovenia ,Ungaria etc.