„ARP”: există o Românie Tainică

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

-„Ecoul”

Pentru a citi revista apăsaţi aici: >>>>> Revista „Ecoul”

 

________________________________
Revista ECOUL este o publicatie de creatie, opinie si dezbatere culturala cu caracter alternativ, creata in cadrul unui proiect experimental rezultat din colaborarea dintre ARP – ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU si ASOCIATIA SCRIITORILOR CRESTINI DIN ROMANIA. Revista contine opinii si propune dezbateri pe teme diverse din domeniul cultural, atitudini surprinzatoare si initiative mai putin sau deloc cunoscute prin publicatiile curente. Sunt cuprinse aici ecouri si reluari ale unor teme de interes larg, comentate si interpretate din perspective diferite, de autori romani din toata lumea. In revista ECOUL sunt promovati si propusi scriitori, autori si carturari din toate generatiile care, in cadrul paginilor DINTRE SUTE DE CATARGE, isi fac publice creatiile si atitudinile lor culturale care merita si trebuie sa fie cunoscute mai bine. In cadrul proiectului INTERMUNDUS, de care apartine si aceasta publicatie, ARP- ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU a creat o retea de asociatii si corespondenti voluntari aflati in toata Romania si in multe parti ale lumii unde asezarea romanilor este consistenta si continua; din acest motiv, revista va aduce, periodic,opinii noi si diverse si propuneri de dezbatere provenind de la „romanii din jurul Romaniei” dar si din Europa, America si Australia. **

­____________________________________________
Colegiul Redactional este alcatuit din scriitori, carturari si promotori in cultura din Romania, Europa,
America si Australia. Revista apare sub coordonarea ARP – ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU.

____________________________
CONTACTE SI COLABORARI

Colaborarea la revista on-line „MONITOR CULTURAL” este deschisa oricarui intelectual roman ce actioneaza cu buna-credinta, indiferent de locul unde se afla, de domeniul de exercitare practica si de „palmaresul” profesional. Textele pot fi expediate la e-mail: revista.ecoul@gmail.com in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial”, la marimea de 12 pixeli. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica.

_____________________
RESPONSABILITATE *Preluarea textelor aparute in Revista MONITOR CULTURAL este posibila numai cu acordul autorului. *Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.