„ARP”: există o Românie Tainică

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

-„Epoca”

 

Pentru a citi revista apăsaţi aici: >>>>> Revista „Epoca”
_________________________________________________________________
„EPOCA” este o publicatie de informatie culturala si sociala cu caracter alternativ , creata in cadrul unui proiect experimental rezultat din colaborarea dintre ” Grupul INTELECTUALII PENTRU MEMORIE” si ARP – ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU. *Revista contine stiri diverse din domeniul cultural (imbratisand cu precadere titluri, teme, personalitati si domenii evitate de presa oficiala), opinii mai putin sau deloc cunoscute prin dezbaterile organizate intre „figurile noului monopol” al informatiei, propuneri ce nu patrund la suprafata vietii publice din cauza ignorantei sau rea-credintei, puncte de vedere noi si cu adevarat interesante , avertizari si semnale asupra unor stari de fapt ascunse cu grija sau pur si simplu neglijate ca si proiecte de solutii in teme prioritare ale actualitatii sociale, culturale si istorice apartinand unor specialisti rareori ascultati sau urmati. In cadrul acestui proiect, ARP- ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU a creat o retea de asociatii si corespondenti voluntari aflati in toata Romania si in multe parti ale lumii unde asezarea romanilor este consistenta si continua; din acest motiv, revista va aduce, periodic, stiri noi si diverse privind „romanii din jurul Romaniei” dar si din Europa, America si Australia.

_________________________
EPOCA apare sub indrumarea si prin grija unui Comitet Redactional si sub coordonarea ARP. Corespondenta generala poate fi trimisa la adresa de e-mail: epoca.revista.online@gmail.com Colaborarea la revista on-line „EPOCA” este deschisa oricarei organizatii, societati si persoane care doreste sa puna in circulatie o stire considerata de interes larg ori doreste sa faca mai cunoscuta o opinie sau o atitudine de folos cetatenesc.

* Expeditia textelor se poate face la adresa de e-mail: epoca.revista.online@gmail.com * Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial”, la marimea de 12 pixeli. *Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica. * La aceiasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite, si vor fi studiate atent, orice semnalari privind fapte, personalitati si situatii mai putin mediatizate, privind tematica de precadere a revistei.

 _______________________
*Contact pentru orice opinie si propunere: epoca.revista.online@gmail.com *REPRODUCERE* RESPONSABILITATE *Preluarea textelor aparute in Revista EPOCA este posibila numai cu acordul autorului. Comentariile si anunturile redactionale pot fi preluate gratuit, cu mentiunea sursei. *Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.

_________________________
Colegiul Redactional * RADU CAJVANEANU (Botosani) * LAURENTIU FULGA (
Sydney , Australia ) * GHEORGHE NAGHI (SUA) * VLAD POHILA (Chisinau ) * GEORGETA DENCU – editor delegat * Secretar General de redactie : GABRIELA CHIRCEA *