„ARP”: există o Românie Tainică

ASOCIAŢIA ROMÂNĂ PENTRU PATRIMONIU

-„Monitor Cultural”

 

Pentru a citi revista apăsaţi aici: >>>>> Revista „Monitor Cultural”
______________________________________________
PROIECTUL „MONITOR CULTURAL”
„Monitor Cultural” este un proiect experimental apartinand de „Grupul INTELECTUALII PENTRU MEMORIE” si ARP-ASOCIATIA ROMANA PENTRU PATRIMONIU. Revista cu acest titlu contine opinii, propuneri, puncte de vedere, avertizari si semnale ca si proiecte de solutii in teme prioritare ale actualitatii sociale, culturale si istorice, care de obicei sunt ignorate voit sau se ascund. „Monitor Cultural” urmareste, asa cum ii si arata titlul, realitatile romanesti de azi, fiind atent cu precadere acolo unde apar falsul intelectual, asocierea in facerea de rau si in vederea persecutiei valorilor, „monopolul de opinie” si actiunea nedisimulata impotriva traditiei nationale.
„Monitor cultural” este un centru de reactie intelectuala imediata si trebuie urmarit zilnic

____________________________________________
CONTACTE SI COLABORARI – Colaborarea la revista on-line „MONITOR CULTURAL” este deschisa oricarui intelectual roman ce actioneaza cu buna-credinta, indiferent de locul unde se afla, de domeniul de exercitare practica si de „palmaresul” profesional. Expeditia textelor se poate face la adresa de e-mail: monitor.cultural@gmail.com Textele trebuie sa fie expediate in programul MS Word, in atasament la mesajul dvs., redactate cu diacritice romanesti, cu caractere „Arial”, la marimea de 12 pixeli. Publicatia fiind alcatuita prin voluntariat, colaborarea este onorifica. La aceeasi adresa poate fi trimisa orice corespondenta destinata membrilor redactiei si orice opinie privitoare la materialul aparut sau dorit. Sunt binevenite, si vor fi studiate atent, orice semnalari privind situatii mai putin mediatizate, privind tematica de preadere a revistei.
RESPONSABILITATE
*Preluarea textelor aparute in Revista MONITOR CULTURAL este posibila numai cu acordul autorului.
*Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect. Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei.

___________________________
REDACTIA „MONITOR CULTURAL”
Director: Prof . dr . FRANCIS DESSART * Colegiul Redactional: Prof . dr .TITUS FILIPAS – editor delegat * Pr . IULIAN GAVRILUTA * VLAD POHILA , Chisinau * Prof . dr . VIRGILIU RADULIAN * Secretar General de redactie: GABRIELA CHIRCEA *